DB Bookings    

Welkom


Deze website van db.bookings online van januari 2006 is nieuw . Db.bookings is dat niet . Db.bookings is al jaren een huis van vertrouwen voor veel organisatoren in binnen- en buitenland. Waar je ook woont er zit bij jullie in de buurt waarschijnlijk iemand die ooit al beroep gedaan heeft op onze diensten.
Onder het motto goede afspraken maken goede vrienden en creëren verplichtingen zullen we desnoods kunst- en vliegwerk verrichten om van uw evenement een geslaagd evenement te maken.

Wat kan db.bookings voor u betekenen ?

U kan bij ons een live band boeken(Coverbands alsook Bands met eigen nummers).
Of wij kunnen de architect zijn van uw evenement.
Het helpen uittekenen van een concept , leveren van licht-en geluidsinstallatie met discobar , live bands, dj’s en stage management . Alles op maat van uw wensen. Het is gewoon een kwestie van wat u wenst.
U mag ons altijd vrijblijvend contacteren voor advies.

Wie zijn onze klanten ?

Kortom iedereen die live muziek wenst op zijn evenement of feest . Of licht en geluidsinstallatie met dicobar en dj. Of een combinatie van beide.
Met het risico om toch nog enkele doelgroepen te vergeten even een staalkaart van ons cliënteel.
Festivals , Motor meetings , Personeelsfeesten ; Privé feesten , Jeugdhuizen , Jeugdverenigingen , Horeca zaken , Kroegentochten , dorpsfeesten , studentenverenigingen , enz ….

Welke live bands kan u boeken ?

Db.bookings legt zich momenteel toe op het promoten van live bands met eigen werk čn coverbands.
Van stevige rock covers tot pop , soul funk en disco , blues , rock and roll , rockabilly alsook akoestisch.
Wij kunnen ook de beste rock en all round dj’s leveren.
Op deze webstek vind je de groepen terug waar we exclusief mee samenwerken . In onze bestanden hebben we nog meer dan honderd andere artiesten waarmee we concrete afspraken hebben.

“you name it we’ll get it” Vragen staat vrij.

Beste groeten
Danny