Van Halen Tribute 5150

TRIBUTE BAND    
Klik voor groot formaat.
Facebook link
   

Sinds het uitbrengen van hun eerste album heeft de band Van Halen, zo genoemd naar de broertjes Eddie (gitaar) en Alex (drums) van Halen, aan de top van de internationale classic rock scene gestaan. Ondanks enkele bezettingswisselingen mag de band zich tot op de dag van vandaag in een ongekende populariteit verheugen. Voor Nederlandse fans is het extra interessant om te weten dat de familie Van Halen afkomstig is uit Nijmegen. De beide broers zijn opgegroeid in de Verenigde Staten.
Onlangs werd Eddie “King Edward” van Halen wederom verkozen tot Beste Rockgitarist Aller Tijden. Gitaristen overal ter wereld raken nog altijd geïnspireerd door Eddie’s unieke sound, riffs en solo’s en willen dan ook zijn gitaarspel en techniek imiteren.
Zo ook de West-Brabantse gitaristen Conrad Hultermans en Maxim Slock. Beiden zijn actief in totaal uiteenlopende en soms zelfs tegengestelde takken van muzikale sport, maar ze vonden elkaar in hun bewondering voor “King” Eddie. Samen kwamen ze op het idee om deze bewondering op het podium tot uiting te brengen. Al snel vonden ze medestanders in Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbraak (zang). Van Halen Tribute Band “5150” was geboren.
Omdat Conrad en Maxim niet voor elkaar onderdoen en elkaar steeds afwisselen en aanvullen, is 5150 in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums zeer goed te benaderen. Het repertoire van 5150 is dan ook voornamelijk gebaseerd op het vroegere werk van de band, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums.
“Waarom de bandnaam 5150?” “Ach, het helpt wel als je prettig gestoord bent."

 
Playlist

Runnin’ With The Devil
Eruption
You Really Got Me
Ain’t Talking ‘Bout Love
I’m The One
Jamie’s Cryin’
Atomic Punk
Feel Your Love Tonight
Ice Cream Man
On Fire
D.O.A.
And The Cradle Will Rock
Mean Street
Unchained
Panama
Top Jimmy
Hot For Teacher
Good Enough
Why Can’t This Be Love
Get Up
Best Of Both Worlds
Poundcake
Judgement Day
Top Of The World
Don’t Tell Me (What Love Can Do)

Wenst u meer info omtrent deze band?
tel +32(0)11 432004
gsm +32(0)496 213218
neem contact op via ons invulformulier